Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Із села Лощинівка виселяють всіх ромів

28 серпня 2016 р., 18:50

Через резонансне вбивство

В Одеській області керівництво Ізмаїльської районної державної адміністрації вирішило підтримати жителів села Лощинівка у питанні виселення ромів, - пише УНІАН.

Така домовленість вже досягнута з особами ромської національності з цього села.

«Їм буде дана можливість завтра з 9-ї ранку мирно забрати свої речі і виїхати з села. Ми домовилися про підтримання правопорядку», - сказала голова районної держадміністрації Валентина Стойкова.

Вона також заявила, що керівництво району свідоме того, що «ці цигани далеко не заїдуть, вони осядуть в Ізмаїльському районі», тому з ними також досягнута домовленість, що вони дадуть нам перелік контактних осіб, з якими ми зможемо говорити про дотримання ними надалі порядку і дотримання правил добросусідства».

Керівник району сказала, що в Лощинівці будуть посилені заходи з охорони правопорядку. Зокрема, за її словами, створено будинок шерифа, тобто, закріплений конкретний правоохоронець, посилена народна дружина.

«Зараз на 3 села - один дільничний, який, природно, не в змозі забезпечити належний правопорядок», - сказала Стойкова.

Правопорядок під час виселення ромів підтримуватимуть значні сили поліції.

Нагадаємо, що причиною виселення стало вбивство 8-річної дівчинки, в якому підозрюють молодого представника ромської національності.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp