Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Стрілянина на Тячівщині: 65 ящиків сигарет, гроші та автомобілі вилучили в підозрюваних

1 вересня 2016 р., 17:43

Триває розслідування збройних розбірок, що трапились між Солотвином та Нижньою Апшою 30 серпня

Як ми вже повідомляли, було затримано учасників стрілянини на Тячівщині. Зараз правоохоронці проводять ретельні обшуки помешкань затриманих.

Триває розслідування нічної стрілянини на АЗС між смт.Солотвино та с.Нижня Апша Тячівського району, яка мала місце близько 21.30 30-го серпня. Дана подія кваліфікується як замах на вбивство. В лікарні продовжують перебувати 4 осіб з вогнепальними пораненнями, стан одного з них залишається важким. Усі вони перебувають під охороною поліції.

Особи учасників сутички на АЗС встановлено. За процесуальним керівництіом прокуратури Закарпатської області було проведено обшуки, в ході яких вилучено автомобілі, на яких молодики приїхали на «розбірки». Крім того, вилучено грошові кошти та 65 ящиків цигарок, які, ймовірно, готувалися для контрабандного пересилання через кордон у Європу, - йдеться у повідомленні Відділу комунікації поліції
Закарпатської області.

Стало відомо, хто влаштував стрілянину на Тячівщині (ФОТО)

Поліція звертається до ймовірних свідків тих подій. Якщо ви перебували з 19-ї по 22-у годину 30 серпня на АЗС «Укрнафта» на вул. Дубравській в смт. Солотвино Тячівського району, або на автодорозі між населеними пунктами Солотвино – Нижня Апша, і стали свідками злочину, а також якщо маєте відео з реєстраторів, звертайтеся в поліцію Тячева або на тел.102 чи за електронною адресою Відділу комунікації: zakarpatczg@ukr.net Конфіденційність гарантуємо.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp