Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті дерево вбило лісоруба

15 вересня 2016 р., 10:00

Працівники Воловецького відділення поліції з’ясовують всі обставини нещасного випадку в урочищі Стин біля села Розтока, де місцевого жителя вбило дерево.

Вчора, 14 вересня, до поліції звернувся медик місцевої лікарні та повідомив, що до них доставлено тіло 25-річного жителя села Розтока, який загинув у лісі.

Поліція, виїхавши на місце полії, з’ясувала, що потерпілий пішов до лісу, щоб заготовити дров для своїх батьків. Чоловік повернувся із заробітків та з’ясував, що його батьки зовсім не мають дров, позичив у сусіда бензопилу та пішов з ним разом до лісу на заготівлю. Під час різки дерев, стовбур 20-сантиментрового в діаметрі дерева розколовся на двоє, впав та поранив чоловіка.

Від отриманих травм чоловік помер на місці. Потерпілого доставлено в прозектуру Воловецької районної лікарні. Працівники Воловецькоговідділення поліції з’ясовують всі обставини цієї справи, повідомив Відділ комунікації поліції Закарпатської області.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp