Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Спортивний день міста минув у Тячеві

26 вересня 2016 р., 15:00

Панував азарт.

Спортивний.

В рамках відзначення Дня міста у Тячеві вперше провели спортивне свято під назвою «Олімпійська громада». Для тячівців різного віку влаштували різні спортивні змагання, в яких вони мали можливість продемонструвати спритність, швидкість та фізпідготовку.Одним із найцікавіших моментів свята стали змагання «Тато, мама, я – спортивна сім’я», в яких взяли участь тячівські сім’ї. Тячівські родини мірялись силами в естафетах, стрибках на скакалці, у довжину та інших видах спорту. В результаті перше місце зайняла сім’я Іляшко, на другому – родина Шайтан, на третьому – команда сім’ї Демко.

У підсумку естафети на першому місці опинилася команда Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 ім.В.Гренджі-Донського №1, на другому – Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, на третьому – Тячівської ЗОШ І-ІІІ ст. з угорською мовою навчання.

Також близько 50 школярів влаштували велопробіг вулицями міста, а хлопці та дівчата з команди стріт-воркаут з Великого Бичкова яскраво презентувала показові виступи різних вікових груп.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp