Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Проблеми із законом уроком для порушників не стали

30 вересня 2016 р., 18:41

Повернулися до старого

І знову пішли попри закон.

Закарпатська поліція викрила п’ятьох молодиків, які скоїли крадіжки та пограбунок. Всі п’ятеро вже мають судимості. Пятьох підозрюваних у скоєнні крадіжок і пограбунку жителів області викрила закарпатська поліція. В ході операції «Розшук» працівники кримінальної поліції м.Ужгорода встановили причетність 25-річного ужгородця до скоєння крадіжок. 

Хлопчина вже має судимість за аналогічні злочини. Речовий доказ вилучено, вирішується питання про обрання крадію міри запобіжного заходу. За фактом пограбунку мукачівця розшуківці затримали двох жителів міста віком 26 і 27 років. Обидва раніше судимі: один – за розбої та грабежі, другий – за наругу над могилою. За крадіжку електроінструментів тячівські розшуківці спіймали двох місцевих чоловіків віком 41 та 51 рік. Обидва раніше судимі: один за вимагання, другий за шахрайство. За цими фактами поліція розпочала кримінальні провадження, вирішується питання про обрання фігурантам справ міри запобіжного заходу. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp