Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Азартна точка" Мукачева виявилась жертвою старої вивіски?

3 червня 2014 р., 16:31

Від гральних автоматів на автостанції міста Мукачева залишилась тільки вивіска. Зараз там працює легальне підприємство із здійснення платіжних послуг, а вивіска - від старих власників, - так запевняють власники.

До чергової частини Мукачівського міськвідділу надійшло повідомлення про те, що неподалік платформ Мукачівського автовокзалу діє заклад, ймовірно замаскований під гральний бізнес

На місці правоохоронці з`ясували, що дане приміщення орендує товариство з обмеженою відповідальністю, зареєстроване в м.Одеса. Товариство є представником платіжної системи, центральний офіс якої розташований у Великобританії, яка полягає у здійсненні грошових переказів, поповненні електронних гаманців, мобільних, електронних рахунків. У приміщені закладу, який працював під вивіскою попереднього підприємства, правоохоронці слідчо-оперативної групи зафіксували три монітори, підключені до системного блоку, на екран яких були виведені різні платіжні програми.

Юристконсульт даного товариства запевнив правоохоронців, що функціонування системи здійснюється у відповідності до діючого законодавства. Проте чи дійсно це так перевірять працівники міліції.

Відомості про дану подію внесені до журналу єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. За даним фактом тривають перевірки.



Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp