Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Патрульні провели профілактичну роботу з працівниками закладів торгівлі

6 жовтня 2016 р., 11:35

Щодо попередження порушень

Вчора працівники Управління патрульної поліції на чолі з заступником начальника УПП Сергієм Мельником провели профілактичну роботу серед працівників закладів торгівлі щодо попередження порушень у сфері торгівлі. Зокрема мова йшла про заборону роздрібної або оптової торгівлі алкогольними напоями у цілодобових магазинах та інших закладах торгівлі з 23:00 до 7:00. 

Дана заборона вступила в силу згідно з рішенням виконавчого комітету Ужгородської міської ради від 27.04.2016 року № 132. 

Відповідно до Рішення на території Ужгорода продаж алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива (крім безалкогольного) у визначені години заборонена. З метою ознайомлення персоналу з діючими заборонами та розповсюдження інформації про недопущення порушень у цій сфері патрульні відвідали 10 найбільших та найпоширеніших цілодобових закладів торгівлі міста, де розмістили відповідну інформацію про заборону. 

Шановні містяни, якщо вам відомі випадки порушення вище наведеного рішення, а саме факти продажу алкогольних виробів у період з 23:00 до 7:00 - не будьте байдужими і повідомляйте про це на лінію 102.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp