Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Собаки поліцейських побували у гостях у дитячому садочку (Фото)

11 жовтня 2016 р., 18:10

У рамках тижня, присвяченого охороні життя та здоров'я дітей

Працівники кінологічної служби Закарпатської поліції долучились до тижня безпеки життєдіяльності, присвяченого охороні життя та здоров'я дітей.

Сьогодні поліцейські кінологи разом зі своїми чотирилапими друзями завітали в гості до вихованців дошкільного навчального закладу № 19 в місті Мукачеві.

На подвір`ї дитячого садка зібралося кілька груп малюків віком від 2-х до 6-ти років.

Старший інспектор-кінолог, Іван Добош, розповів діткам про службовихсобак, про їхні характери, звички, а також про роботу, яку вони виконують наслужбі.

Потім поліцейські продемонстрували дітлахам вміння чотирилапихпомічників Донни та Дейзі. Інструктори подавали своїм вихованцям різнікоманди, а службові собаки з бездоганною чіткістю їх виконували. Окрімцього, малюки мали можливість познайомитись із 6-ти місячним цуценям Дік.

По закінченню заходу, за доброю традицією, всі бажаючі могли погратися зіслужбовими собаками та сфотографуватися зі своїми улюбленцями.

«Я впевнена, що кожна дитина після сьогоднішнього дня, прийде в сім'ю зпозитивними емоціями, які у них залишилися після спілкування зполіцейським та їхніми чотирилапими помічниками» - коментує виховательдошкільного закладу Надія Когут.

{g}


Відділ комунікації поліції Закарпатської області
 

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp