Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Садові ножиці та шампанське з рук зловмиснику не зійшли

12 жовтня 2016 р., 12:41

Доведеться відповісти

За скоєне.

Затриманий фігурує ще в двох провадженнях, що стосуються крадіжок від мешканців Іршавщини. Поліцейські взяли злочинця під варту. 11 жовтня до працівників поліції звернувся мешканець с.Загаття Іршавського району. Заявник повідомив, що за його відсутності в будинку побували невідомі. Викрали від 64-річного пенсіонера пляшку шампанського та садові ножиці. Правоохоронці з’ясували, що цим невідомим, який проник до будинку, є 44-річний раніше судимий односельчанин потерпілого. Оперативники встановили, що останній фігурує ще в двох крадіжках з помешкань громадян. Крадій виносив з будинків все – одяг, особисті речі, інструменти, техніку тощо. 

Рецидивіста помістили в ізолятор тимчасового тримання. Дані злочини він вчиняв перебуваючи на умовному терміні, який найближчим часом зміниться на реальний, оскільки слідчі завершують розслідування в кримінальному провадженні та найближчим часом передадуть його до суду. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp