Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатські рятувальники стали "бронзовими" (ФОТО)

13 жовтня 2016 р., 08:20

На спартакіаді

В Ужгороді.

12 жовтня на стадіоні «Авангард» в Ужгороді відбулася спартакіада серед працівників силових структур.

{g}

У змаганнях взяли участь 12 команд, які представляли: Управління ДСНС області, ГУ Національної поліції, Управління патрульної поліції у містах Ужгород та Мукачево, Національної гвардії, У СБУ, Мукачівський та Чопський прикордонні загони, Управління Державної фіскальної служби, Держфінінспекцію, Закарпатську митницю, відділ Державної пенітенціарної служби, та Управління держспецзв’язку.


Спортсмени вели боротьбу в 5 видах: естафеті 4х100 м, міні-футболі, волейболі, кульовій стрільбі з пневматичної рушниці та перетягуванні каната.

Протягом усієї спартакіади команда оперативно-рятувальної служби Закарпаття тримала високу планку. Бійці ДСНС посіли другі місця одразу у двох видах – естафеті та кульовій стрільбі (загальнокомандне місце). Також рятувальники відзначились у влучності під час кульової стрільби в особистому заліку. З результатом у 32 очка друге місце серед жінок посіла Ірина Піпаш, помічник начальника чергової зміни з питань оперативно-диспетчерських служб оперативно-координаційного центру Управління. Серед чоловіків бронзу зі стрільби виборов Юрій Гуранич, помічник начальника чергової зміни з питань оперативного реагування оперативно-координаційного центру.

Окрім цього рятувальники вибороли бронзу у змаганнях з міні-футболу, трохи поступившись командам ГУ НП та Державної фіскальної служби, які посіли 2 та 1 місця відповідно.

У загальнокомандному заліку на першу сходинку п’єдесталу піднялися спортсмени ГУ Національної поліції, срібло вибороли представники Управління патрульної поліції, а третьою стала команда Управління ДСНС України у Закарпатській області.

Вітаємо переможців!



У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp