Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Озброєного чоловіка затримала поліція у Берегові (ФОТО)

13 жовтня 2016 р., 21:00

На вокзалі.

Затримали.

Батальйон оперативного реагування Головного управління Національної поліції в Закарпатській області під час патрулювання в Берегові виявив на вокзалі чоловіка з холодною зброєю. 

Вчора, 12 жовтня, біля автовокзалу в місті Берегово в присутності двох понятих в чоловіка вилучено телескопічний кийок. Підозрілий предмет у кишені куртки у 48-річного берегівчанина помітили правоохоронці батальйону оперативного реагування поліції, які після навчань проводили відпрацювання району. 

Вилучений кийок має 10-сантиметрову гумову рукоятку чорного кольору, в розгорнутому вигляді зброя сягає майже півметра. Знахідку відправлено на експертизу. Закарпатська поліція приділяє особливу увагу випадкам незаконного поводження зі зброєю, оскільки на Закарпатті, як і по всій Україні, триває місячник добровільної здачі зброї. Впродовж жовтня громадяни можуть звернутися до органів дозвільної системи поліції та здати незареєстровану зброю. 


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp