Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

За вступ у виш директорка вимагала п’ятсот доларів

14 жовтня 2016 р., 13:42

А її чоловік був посередником у схемі

За вступ до навчального закладу його директор вимагала 500доларів США неправомірної вигоди. У якості посередника виступав її чоловік.

13 жовтня оперативники Управління захисту економіки у Закарпатськійобласті ДЗЕ Нацполіції спільно зі слідчими обласної поліції затрималиподружжя-корупціонерів. Дружина - директор одного з вищих навчальнихзакладів, чоловік - посередник і викладач економічного коледжу цього університету.

Так, директор за вступ до навчального закладу вимагала 500 доларів США. Уякості посередника виступав викладач коледжу та її чоловік. При такомукорупційному "дуеті" гроші залишались в родині.

Затримали її поплічника на АЗС під час одержання неправомірної вигоди.

Оперативники Управління захисту економіки у Закарпатській області ДЗЕНацполіції спільно зі слідчими обласної поліції вилучили 500 доларів США.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції,обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою)Кримінального кодексу України.

Їм загрожує позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років зпозбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністюна строк до 3-х років, з конфіскацією майна.



Департамент захисту економіки 
Національної поліції України
dze@ekon.np.gov.ua
тел. довіри 098-103-96-59

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp