Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородського крадія "спалили" полісмени (ФОТО)

18 жовтня 2016 р., 09:46

Крав ліки

З аптеки.

 

Слідчо-оперативна група Ужгородського відділу поліції спільно з патрульною поліцією спіймали невідомого, який проник в ужгородську аптеку, доки він ще обчищав прилавки Сьогодні, 18 жовтня, о 6 годині ранку на службу «102» звернувся житель вулиці Дендеші в Ужгороді та повідомив, що чув звук розбиття скла, а коли вийшов на подвір’я, побачив, що хтось невідомий проник в аптеку на цій вулиці. На місце події оперативно прибула патрульна поліція, яка забезпечила охорону об’єкту до приїзду слідчо-оперативної групи. Потому поліція стала спільно обстежувати приміщення аптеки, і в одному із затемнених кутків правоохоронці помітили тінь. 

Чоловіка, який вдерся до аптеки, спіймали, при ньому знайшли медичні препарати, які він встиг поцупити з прилавків. Затриманим виявився 28-річний ужгородець, який тільки в 2014 році вийшов із в’язниці, де відсидів 5,5 років за збут наркотиків. Встановлюються обставини цієї справи.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp