Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські студенти відвідали Львівський міжнародний форум індустрій туризму та гостинності (ФОТО)

26 жовтня 2016 р., 11:00

20-21 жовтня 2016 року студенти УТЕК КНТЕУ разом з студентами УТЕІ КНТЕУ відвідали Львівський міжнародний форум індустрій туризму та гостинності.

Захід тривав 2 дні і за цей час екскурсанти мали змогу ознайомитися з тонкощами своєї майбутньої професії.

 

Для студентів спеціальності «Готельне обслуговування» була представлена спеціалізована виставка «Готельний та ресторанний бізнес». Проведено навчальну конференцію, на якій молодь дізналася, як правильно бронювати номер готелю в режимі онлайн, а також всі «за» і «проти» цієї системи. Вони мали змогу побачити макети готельно-оздоровчих комплексів, довідалися як правильно облаштовувати готель, побачили макети різних круїзних лайнерів, ознайомилися з різними готельними комплексами України.

Студентам спеціальності «Виробництво харчової продукції» був проведений пізнавальний семінар. Була представлена виставка «Готельний та ресторанний бізнес», де вони знайомилися з секретами своєї професії. Їм провели майстер-клас від шеф-кухара львівського ресторану «Прага» Руслана Сорочинського, після чого всіх охочих запросили скуштувати витвір кухаря і слухачі семінару з радістю спробували запечену диню в беконі. Також провели майстер-клас з виготовлення різних коктейлів .

Завдяки такому заходу майбутні кухарі і готельєри більше дізналися про важливість обраної професії в сучасному житті, довідалися про туристичні можливості України і дізналися про різні світові тури.

Виражаємо вдячність викладачам УТЕК КНТЕУ Аллі Михайлівні Медяник та Анні Михайлівні Денчилі у організації та проведенні поїздки.




Діана Риган, студентка ІІ курсу спеціальності «Готельне обслуговування» УТЕК КНТЕУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp