Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ панував баскетбольний азарт

28 жовтня 2016 р., 13:00

Під час спартакіади

У виші.У найбільшому виші Закарпаття 25 жовтня завершилися змагання з баскетболу серед чоловічих команд в залік 67-ї спартакіади. У турнірі взяли участь 13 команд, які на першому етапі за результатами жеребкування були поділені на 4 підгрупи.

Г рали в спортивній залі УжНУ на вул. Українській, а на завершальному етапі – у спортивному комплексі «Юність». У півфінальній та фінальній частині змагань призові місця виборювали збірні команди інженерно-технічного і економічного факультетів, факультету туризму та міжнародних комунікацій і природничо-гуманітарного коледжу.

У півфінальних поєдинках команда ІТФ обіграла майбутніх економістів, а природничо-гуманітарний коледж переміг колектив факультету туризму та міжнародних комунікацій.

Безумовно, найбільш видовищним виявився двобій найсильніших команд у фінальній частині, а саме ІТФ і коледжу. За результатами цього поєдинку чемпіонський титул з баскетболу 67 спартакіади УжНУ виборола команда інженерно-технічного факультету. За багаторічною традицією, саме цей колектив, підсилений кращими баскетболістами вишу, представлятиме Ужгородський університет на Всеукраїнських студентських іграх.

Нагороджували призерів і переможців змагань з баскетболу завідувач кафедри фізичного виховання Іван Маріонда та інструктор-методист обласного відділення (філії) комітету фізичної культури і спорту МОН України Анатолій Плєханов.

За інформацією завідувача кафедри ТМФВ Валерія Товта, Медіацентр УжНУ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp