Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У машині ужгородця знайшли зброю (Фото)

31 жовтня 2016 р., 12:55

Подробиці справи встановлюють слідчі

30 жовтня під час нічного патрулювання екіпаж ужгородських патрульних зупинив автомобіль BMW іноземної реєстрації за порушення ПДР. Подія мала місце на вулиці Минайській близько 4-ї години ранку.

В автівці знаходилося троє чоловіків. Під час розмови з полісменами вони помітно нервували та поводилися підозріло. Поліцейські вирішили провести поверхневу перевірку автомобіля, в результаті якої біля крісла водія виявили предмет, схожий на пістолет «Макарова». Чітких пояснень щодо походження зброї ані водій, ані пасажири надати не змогли. Документи також були відсутні.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Подробиці справи встановлюють слідчі.



Нагадуємо, що носіння, виготовлення, ремонт або збут холодної зброї без передбаченого законом дозволу та обіг зброї, не внесеної до Державного збройового кадастру (крім несучасної зброї), а також незаконний обіг зброї та бойових припасів до зброї заборонено. За це передбачена відповідальність відповідно до кримінального кодексу України.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp