Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Працівники мукачівського водоканалу вимагали від людей гроші (ФОТО)

6 червня 2014 р., 10:41

Правоохоронці розсекретили лиху діяльність хабарників

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністюМукачівського міськвідділу міліції спільно з працівниками УМВСзатримали двох посадовців міського комунального підприємства«Мукачівводоканал» під час отримання ними неправомірної вигоди у сумі 4 тисячі гривень.

Наприкінці травня до міськвідділу міліції звернувся мешканець Мукачева, якийповідомив, що посадовці міського водоканалу вимагають від нього гроші. Заневжиття до мукачівця санкцій у вигляді штрафу, посадові особи «Мукачівводоканалу» вимагали від нього 4 тисячі гривень.

Оперативники сектору боротьби з економічною злочинністю спільно зісвоїми колегами з УМВС області викрили хабарників «на гарячому», під часотримання ними вказаної суми.

Щодо підозрюваних осіб наразі вирішується питання щодо затримання у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України за підозроюу вчиненні злочину.

- За фактом вимагання незаконної грошової винагороди, - розповідаєначальник Мукачівського міськвідділу полковник міліції Віталій Шимоняк, -слідчий міського відділу відкрив кримінальне провадження за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (Прийняття пропозиції, обіцянки абоодержання неправомірної вигоди службовою особою).

Посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти роківз конфіскацією майна. Досудове слідство триває. Подальшу долюхабарників визначить суд. Гроші, як речовий доказ, вилучені.






Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp