Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові говорили про призов на військову службу

2 листопада 2016 р., 12:30

Акцент був на проблемних місцях у цьому питанні

Т.в.о. начальника Берегівського відділу поліції Євген Калитич провів круглий стіл з керівником Берегівського об’єднаного міського військового комісаріату та представниками райдержадміністрації, де були обговорені проблемні питання призову на строкову військову службу.



Результатом наради стало створення та затвердження плану з організації та виконання спільних заходів правоохоронців, військових та влади щодо розшуку громадян призовного віку, які ухиляються від призову на строкову військову службу. Крім цього робота буде вестися з тими, хто ухиляються від постановки на військовий облік.

«Ми чудово розуміємо ті проблеми, з якими в повсякденній роботі зустрічаються працівники військового комісаріату, тому гарантуватимемо охорону громадського порядку та підтримку при роботі з тими громадянами, які ухиляються від призову», – повідомив Євген Калитич.

Учасники круглого столу зійшлися на думці, що впродовж виконання плану спільних дій, проведуть кілька координаційних нарад.
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp