Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Студенти та викладачі з Ужгорода взяли участь у міжнародному кулінарному конкурсі

4 листопада 2016 р., 09:42

Який вперше проводили в Україні

З 31 жовтня по 3 листопада вперше в Україні відбувся конкурс професійної майстерності WORLDSKILLS UKRAINE. На урочистому відкритті з привітальним словом виступили прем’єр міністр України В.Б. Гройсман, міністр освіти України Л.М. Гриневич, представникWORLDSKILLS від європейської організації, а також багато відомих шеф-кухарів з різних країн світу.

Основним організатором конкурсу WORLDSKILLS UKRAINE був КНТЕУ. Учасниками та експертами стали 18 команд-представників навчальних закладів з різних регіонів України.

Ужгородський торговельно-економічний коледж за професійною компетенцією «Кулінарне мистецтво» в складі команди від Закарпатської області представляли студентка ІV ВХП «Б» курсу Суботіна Олександра та викладач спецдисциплін Пічкар Маріанна Михайлівна.

Лідером команди для участі у Всеукраїнському конкурсі професійної майстерностіWORLDSKILLS UKRAINE від Закарпатської області була Горячова Людмила Борисівна, яка вміло організовувала команду учасників у складі чотирьох конкурсантів та експертів компетенцій «Кулінарне мистецтво», «Ресторанний сервіс», « Перукарське мистецтво» та « Технології моди».

Завдання учасників полягало у приготуванні, презентації та подачі фуршетної закуски, основної страви та десерту в розмірі 2-х порцій за обмежений ліміт часу. Все це відбувалося на виду у гостей виставкового центру, експертів та поважних членів журі

Конкурс проводили у виставковому центрі Експоплаза, де учасники та експерти могли також побачити багато виставкових експонатів з кондитерської майстерності, а також стати учасником багатьох майстер класів від світових кухарів.

{g}
Пічкар Маріанна, голова циклової комісії технологічних дисциплін УТЕК КНТЕУ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp