Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інвестора, який погодився б викупити закарпатський облавтодор, поки що не знайшлося

6 червня 2014 р., 16:45

А от на Берегівський райавтодор охочі орендарі є

Кожен керівник області і Служби автомобільних доріг, облавтодору має зі своїми пропозиціями вийти на Київ і сказати, як він бачить розвиток і утримання мережі автодоріг у своїй області. Про це в ексклюзивному інтерв’ю «Часу Закарпаття» розповів новий начальник Служби автодоріг Закарпаття Михайло Попович.

«Звичайно, що нинішня кількість філій облавтодорів під ці обсяги робіт, які є тепер є, – завелика, -- зауважив дорожник. -- Іде мова про те, що, можливо, деякі філії облавтодору будуть, наприклад, здаватися в оренду. Скажімо, його ж колективу. У нас у цьому плані проводиться робота по Берегівському райавтодору – але обережно, з дотриманням усіх юридичних норм, щоб не порушити закон. Іде мова й про те, що, якщо знайдеться інвестор, який зможе в цілому викупити облавтодор з його боргами і проблемами, і функції, які виконує облавтодор, залишаться за ним, то такий варіант також вітатиметься і розглядатиметься як пріоритетний».

Поки що інвестора, який би погодився викупити закарпатський облавтодор, не знайшлося.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp