Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Від Яценюка просять 700 мільйонів на дороги в чотирьох «карпатських» областях

10 лютого 2015 р., 19:16

Нардепи хочуть нову "дорожну" програму і фінансування з казни. Але чому лише за 5 днів до голосування парламентом за зміни до Держбюджету?

Сьогодні нардеп від Закарпаття Валерій Пацкан опублікував на своїй сторінці в Фейсбуці фото документу -- депутатського звернення до Арсенія Яценюка, в якому нардепи просять 700 мільйонів гривень на ремонт доріг в Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій та Львівській областях.

{g}

«Разом з колегами сьогодні написали листа Прем’єр-міністру України Арсенію Яценюку щодо проекту розвитку дорожньої інфраструктури Карпатського Єврорегіону, -- пише Пацкан. -- Враховуючи, що до 15 лютого поточного року Кабінет Міністрів України повинен внести на розгляд Верховної Ради України пропозиції щодо змін до Державного бюджету України, ми звертаємося до Прем’єр-міністра України з проханням затвердити нову бюджетну програму під назвою: «Будівництво, реконструкція, капітальний та поточний ремонт автомобільних доріг загального користування, що розташовані в межах областей України Карпатського Єврорегіону» в сумі 700 мільйонів гривень».

"Час Закарпаття" вітає турботу земляків-нардепів про стан наших доріг. Щоправда, виникає питання: чому таке звернення до прем'єра розробили лиш тепер, за 5 днів до голосування Верховною Радою змін до Держбюджету? Чи є бодай мінімальний шанс, що уряд в нинішній ситуації війни відгукнеться на пропозицію нардепів? І чи не буде це звернення, коли уряд на нього не відреагує, звичайним піаром депутатів?

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp