Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Прикордонники виявили дві іномарки, які розшукували в Італії та Франції

16 листопада 2016 р., 10:30

Розпочато слідство

Учора в міжнародному автомобільному пункті пропуску «Рава-Руська» співробітниками Держприкордонслужби був затриманий автомобіль «Нісан» під керуванням 46-річного громадянина України. Транспортний засіб розшукували італійські правоохоронні органи.

Під час проведення усіх необхідних процедур контролю прикордонники встановили, що вказаний автомобіль значиться у базі даних Інтерполу, як викрадений. В подальшому було встановлено, що цей автомобіль викрали в Італії 4 роки тому. По даному факту проінформовано Укрбюро Інтерполу в м. Києві, а транспортний засіб переданий представникам Національної поліції у Львівській області.

Крім того, виявити викрадене авто вдалося прикордонникам Могилів-Подільського загону. Сьогодні вночі, коли автомобіль прибув у пункт пропуску для автомобільного сполучення «Могилів-Подільський», під час перевірки документів спрацювала база Інтерполу. Сріблястий «Сітроен» французької реєстрації, яким керував 44-річний громадянин України, був викрадений у Франції понад 2 роки тому і знаходився у міжнародному розшуку.

Прикордонники проінформували по цьому факту співробітників Укрбюро Інтерполу та Національної поліції в Вінницькій області. На цей час розпочато слідство.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp