Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті відбувся благодійний футбольний турнір (ФОТО)

8 червня 2014 р., 13:27

Вже традиційний турнір цьогоріч встановив рекорд по кількості учасників.

В цю суботу вже вчетверте був проведений благодійний турнір, який за традицією відбувається у перший вік-енд місяця, "I Belive In U".

На цей раз зголосилося прийняти участь рекордна кількість команд, як для цього молодого турніру.

Та і географія учасників значно розширилася. Впродовж місяця зареєструвалось 12 команд, хоча могло бути і значно більше, та деяким командам забракло часу щоб зорганізуватися. Учасники були поділені на чотири групи по три команди, з кожної групи в чвертьфінал виходили по дві команди.



Змагання проходили під акомпанемент палючого сонця та це не вплинуло на динамічність і активність гравців на полі. Абсолютно всі команди були заряджені на максимальний результат, ніхто не хотів поступатися, тому вже звичайним під час перебігу матчів є галасливі викрики один одному і звинувачення в некомпетентності арбітра.

За час проведення турніру поєдинки між командами, які постійно беруть участь з самого початку переросли у дербі, як от наприклад Аматор – УТЕІ КНТЕУ чи Тур – Фенікс.

Участь у турнірі взяло багато вже стабільних команд, таких як Західний Вітер, Тур, Фенікс, Балтика, Віннер, Аматор, Фаворит та УТЕІ КНТЕУ. Серед дебютантів: Вегас, Вітязь з Холмока, Горянські Леви та дитячо-юнацька християнська футбольна школа "Синай" з Мукачева, яка є популяризатором футзальної школи на Закарпатті. До слова, хотілось б відмітити цих юних футболістів, які показали чудовий футбольний вишкіл і високий професіональний рівень гри, не дарма вони майже кожного року збирають нагороди на всеукраїнських змаганнях з футзалу. Їхня командна і результативна гра знайшла прихильників як серед вболівальників, так і серед самих учасників змагань.



Щодо самого ходу турніру, несподіванкою став виліт вже на груповій стадії фіналіста минулих змагань Фенікса, який мабуть недооцінив молодих суперників з Мукачева, за що і поплатився раннім вильотом. Діючий чемпіон УТЕІ КНТЕУ склав свої повноваження в чвертьфіналі, поступившись в бойовій грі Балтиці 2:3. 

В першому півфіналі відбувалась запекла боротьба, де більш досвідчений Віннер, в складі яких були гравці які виступають на обласному рівні, вибили перспективний Синай з рахунком 4:2. В іншому матчі Тур поступився 1:2 Балтиці, яка набрала хід і на своєму шляху вибила ще й бронзових призерів минулих змагань. 

Фінал вийшов напруженим, гравці віддавали останні сили, щоб добитися бажаного результату. Впродовж матчу мінявся лідер та фінальний свисток зафіксував перемогу Віннера над Балтикою 4:3.

{g}

Організаторам змагань треба ще багато чого зробити, щоб задовільнити всі потреби учасників змагань, та головне, що із закінченням чергового турніру, гравці питають коли вже буде наступний.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp