Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Слідчі та експерти-криміналісти вчаться працювати з європейською апаратурою (ФОТО)

23 листопада 2016 р., 09:41

Такі от будні

У поліції.

В приміщенні ГУНП області відбувся черговий тренінг для слідчих та експертів-криміналістів. Їх навчали користуватися новітньою технікою для документування скоєних злочинів, яку закарпатській поліції надала Консультативна місія Євросоюзу Як ми вже повідомляли, Консультативна місія Євросоюзу передала закарпатській поліції сучасну криміналістичну апаратуру, яка суттєво допоможе правоохоронцям у документуванні й розкритті злочинів. 

Два тижні тому закарпатські слідчі й експерти-криміналісти пройшли навчання у Львівському університеті внутрішніх справ, де вивчали нову техніку. Сьогодні в клубі ГУНП відбувся черговий тренінг з цього приводу. А завтра на поліцейському полігоні в Мукачеві експерти й слідчі матимуть змогу закріпити здобуті теоретичні знання на практиці. Зокрема, вони досліджуватимуть місце спеціально влаштованого вибуху. У цьому їм суттєво допоможе пересувна автолабораторія, оснащена сучасною криміналістичною технікою, яка за своїм рівнем найкраща в Україні. Заступник начальника ГУНП в Закарпатській області-начальник слідчого управління полковник поліції Степан Довгунь подякував присутньому на тренінгу представнику Консультативної місії Євросоюзу Міхаю Барбуті за подаровану закарпатській поліції європейцями апаратуру. Для європейського гостя також організували екскурсію в музей закарпатської поліції. У тренінгу також взяв участь керівник обласного Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру поліції Сергій Ольховенко та його експерти-криміналісти.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp