Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Слідчих чотирьох районів Закарпаття перевірили на знання закону (ФОТО)

21 листопада 2014 р., 21:11

Чи не щодня до процедури вносять зміни, а слідчим потрібно відслідковувати кожну з них. Тож подібні екзамени йдуть тільки на користь

Слідчі Мукачівського, Іршавського, Берегівського та Свалявського районів складали заліки зі знання вимог законодавчих та підзаконних нормативно-правових актів. Подібні тестування складатимуть всі слідчі міських та районних відділів міліції та слідчого управління. 



Робота слідчого - нелегка, відповідальна і потребує, окрім щоденних фізичних навантажень, чергувань, стежити за всіма законодавчими змінами та нововеденнями. Крім зміни Кримінально-процесуального кодексу України, який почав діяти 20 листопада 2012 року, постійно приймаються нові поправки до Законів, підзаконних актів, що примушує слідчого йти в ногу з часом, аби бути юридично грамотним при розслідуванні кримінальних проваджень. Слідчі, як і всі правоохоронці краю, постійно працюють і вивчають у рамках занять зі службової підготовки накази, інструкції, які використовують у щоденній практиці. 

Відтак працівниками слідчого управління УМВС області було ініційовано провести додаткові заняття з повторного вивчення вимог законодавчих та підзаконних нормативно-правових актів. Як розповідають слідчі управління, мета таких навчань - це дотримання законності та підвищення професійної майстерності слідчих для якісного розслідування кримінальних проваджень. 

Колектив слідчих області молодий. Всі правоохоронці працюють злагоджено з іншими службами, професійно. Кожен із них вже здобув певні знання, вміння, досвід. Тож складати такі заліки - справа не складна, - підсумували перевіряючі зі слідчого правління УМВС області. 
Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС
зек 21.11.2014 21:25 IP: 112.140.54.37
Показуха. а я кщо не склав то шо буде? ніфіга не буде

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp