Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В УжНУ згадували важливий день в історії країни (ФОТО)

23 листопада 2016 р., 18:00

Річницю революції Гідності

Не оминули.

Хоч дійство, керівництвом університету було приурочене початку Революції "Гідності", а саме проЄСівським мітингам студентів з метою підписання асоціації України з ЄС, нами було розміщено фотографії справжнього повстання, а саме світлин на яких зображені битви та життя майдану в визначні для української Нації дні боротьби на вулицях столиці в авангарді якої були праві націоналісти. Наша революція це не "скакання" під пісні Лижичко, не запалювання ліхтариків та не розмахування прапором ЄС. Наша революція на відміну від їхньої не закінчена, ми почали її на Майдані 1 грудня, коли націоналісти пішли на штурм адмін будівль не зважаючи на істерику "євроінтеграторів", ми продовжили її в боях на "Груші" та каранням зрадників по містах, далі була Інституцька, великі втрати, бої на східному фронті і хвилі репресій з боку вже нової, здобутої тими самими євроінтеграторами та обманутими лібералами людьми, котрі вирішили зупинити хвилю повстання у вирішальний момент і проводити вибори для формування "нової влади". Зараз, наша боротьба продовжується, ми, навчені помилками з майданівських часів крок за кроком наближаємось до НАШОЇ революції, метою якої є здобуття вільної України, що займе гідне місце в Європі Націй, а не в сучасному євросовку і почнеться вона знову ж таки з студенства.

Ці слова до студентів доніс лідер військово-націоналістичного руху "Карпатська Січ" - Тарас Деяк, закликавши студентів не бути байдужими, приєднуватись до нашої спільної боротьби, а головне бути обережними, щоб не робити тих помилок, яких вони припустилися на Майдані, а саме не бути знову одуреними олігархічними та ліберальними силами.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp