Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На кордоні затримали авто з контрабандою (Фото)

30 листопада 2016 р., 14:10

2 850 пачок сигарет

Учора в пункті пропуску «Лужанка», що на кордоні з Угорщиною, прикордонники Мукачівського загону, завадили черговій спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів. Під час спільного прикордонно-митного огляду мікроавтобуса марки “Фольксваген”, яким на виїзд з України прямував наш співвітчизник, було виявлено прихованні сигарети. На наявність тютюну у транспортному засобі вказав службовий собака прикордонників Теді. Тютюнову продукцію 29 - річний українець намагався перемістити через кордон, приховавши її у конструктивних порожнинах свого авто. Зі схованки обладнаної у подвійному днищі транспортного засобу, прикордонники дістали 2 850 пачок контрабандного тютюну різних марок.

{g}

На правопорушника встановленим порядком складено протокол. А сам чоловік позбувся не тільки контрабандного тютюну, а й свого авто. Сума оцінки сигарет склала більше 60 тисяч гривень, мікроавтобус марки “Фольксваген”, 2005 року випуску оцінено більш ніж у 223 тисячі гривень.
Прес-служба Мукачівського прикордонного загону

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp