Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про Василя Роспопу у краї не забувають

4 грудня 2016 р., 17:20

Проводять турніри пам’яті.

19 листо­пада, в спортзалі Тя­чівської ЗОШ І-ІІІ сту­пенів №1 ім. В.Гренджі-Донського проводилась відкрита першість Тячівської ДЮСШ з настільного тенісу серед дівчат і хлопців різних вікових категорій, присвячена пам’яті майстра спорту з настільного тенісу Василя Роспопи.

Ор­ганізаторами зма­гань виступили Тячів­ська ДЮСШ та Управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї молоді та спорту Тячівської міської ради.

У першості прийн­яли участь близько 60 юних спортсменів. Урочисте відкриття розпочалося зі звучання Державного Гімну і підняття Прапору України, яке здійснив Михайло Шайтан, вихованець Тячівської ДЮСШ. Потім звучали слова привітань від директора ДЮСШ В.І.Варги та головного судді змагань З.Й.Сенека. Також привітати цього дня учасників турніру прийшли: начальник Управління освіти, охорони здоров’я, культури, сім’ї молоді та спорту Тячівської міської ради В.М. Куля та спеціаліст І категорії Управління С.І. Гирич, заступник Тячівського міського голови Т.С. Мийсарош, директор Тячівської загальноос­вітньої школи №1 ім. В.Гренджі-Донського Т.І. Стойка. Вони всі побажали тенісистам насамперед вдалої і результативної гри, успіхів та гарного настрою.

На урочистому відкритті турніру серед шанованих гостей були присутні: Почес­ний громадянин міста Тячів, старший вчи­тель фізкультури Сте­пан Талапко, брат по­кійного майстра з да­ного виду спорту Ми­хайло Роспопа та мати – Марія. Ініціатор заходу ЗолтанСенек вручив усім гостям турніру сувенірні тарілки, а матері покійного Василя Роспопи – букет квітів.

Варто відзначити, що цьогоріч до Тячева, крім містян, на тенісний турнір приїхали спортсмени з Ужгороду, Сваляви, Іршави, Перечина, Усть-Чорної, Руської Мокрої та Дубового, які ви­борювали першість у таких вікових групах: юнаки і дівчата 2000-2001, 2002-2003, 2004-2005 року народження, а також найменші учасники – 2006 року народження. Судили змагання – С.А. Талапко, Ф.Ф. Кость на чолі з головним суддею З.Й. Сенеком.

Обласні тенісні баталії виявилися напрочуд насиченими, адже юні тенісисти показали до­бру технічну підготовку та непереборну жагу до перемоги. Та в кінці кожних спортивних змагань визначаються найкращі, тобто переможці і призери. .Відрадно, що серед юнаків 2003-2004 р.н. виборов І місце і став обласним чемпіоном Михайло Шайтан (тренер З.Й. Сенек).Цьогорічні переможці і призери: серед дівчат 2000-2001 р.н – ІІ місце виборола Ганна Ертел, ІІІ місце – Ганна Яковлева (тренер С.С. Талапко); 2002-2003 р.н. – ІІІ місце здобула Вікторія Король Серед найменших учасників, 2006 року народження ІІ місце посів Дмитро Безноскович, ІІІ місце – Іван Бенчак.

Також під час турніру виокремилися перспективні тенісисти, які показали достойну гру, а саме: Мілан Стан, Анжеліка Грабчак, Ванесса Лакатош, Данило Кричфалушій, Кирил Шайтан та ДаніелСенек.

За волю до пере­моги всіх учасників змагання відзначили грамотами, найменших ще й сувенірними кружками, ну а призерів заслуженими кубками. Церемонію нагородження провели судді турніру – ЗолтанСенек та Федір Кость.

Ініціатори зма­гань висловлюють особливу подяку за підтримку, допомогу в організації та прове­денні турніру з настільного тенісу: директору ДЮСШ Василю Варзі, Тячівському міському голові Івану Ковачу, спонсорам заходу – підприємцю Вадиму Демко і власникам торгового центру «Анна», власнику магазину «Кодак» Василю Соймі та батькам учасників – Оксані Голубці і Тетяні Шайтан. Окрема вдячність – директору Тячівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 ім. В.Гренджі-Донсь­кого Тетяні Стойці, яка вкотре посприяла із на­данням приміщення для проведення тренувань та зма­гань.

Маріанна Айтай-Іванчова

Закарпаття Спортивне


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp