Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Діти з Ужгородщини та Словаччини вчилися виготовляти подарунки (Фото)

19 грудня 2016 р., 15:32

З ялинок

{P63996 В Ужгородський лісгосп завітали малята зі Словаччини та Кам'яницької школи аби навчитися створювати подарунки з ялинок.З початку учні зі шкільного лісництва провели для малечі екскурсію, презентувавши цікавинки лісгоспу, а опісля чого розпочалися майстер-класи для малечі.

Відтак, в самісінькому центрі Ужгородського лісгоспу розгорнувся величезний майданчик, де проходили захоплюючі майстер-класи для дітей. Малюки з Ужгородщини та Словацької Республіки вчилися малювати новорічних персонажів, самостійно робили стильні іграшки на ялинки, милих янголят і Різдвяни віночки на двері.

Особливістю декоративних віночків та іграшок, які виготовили на цьому майстер-класі було те, що зроблені вони були з матеріалів, які може знайти кожен «у бабусі на горищі».

Враховуючи те, що техніки доволі прості та зрозумілі, можна легко підібрати кольори та дизайн для будь-якого будинку, квартири чи навіть кожної кімнати, стверджують організатори майстер-класу.

{g}


Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp