Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Понад мільйон гривень виділять на програму розвитку вищої освіти

23 грудня 2016 р., 08:50

У Мукачеві

Розробили програму фахівці Мукачівського державного університету, прийнято на черговій сесії міськради. Фінансовий ресурс програми становить 1,2 млн. гривень. З них 950 тисяч пропонується виділити для забезпечення проведення капітального ремонту, реконструкції, виготовлення проектної документації, придбання будівельних матеріалів, обладнання.

Також коштом програми передбачена фінансова підтримка з оплати за навчання студентам, з числа сиріт (позбавлених батьківського піклування), які навчаються у вищих навчальних закладах міста та виплата іменних стипендій міської ради обдарованим студентам.

Ще одна стаття видатків - інформатизація навчально-виховного процесу, оснащення навчальних закладів засобами інформаційно-комунікаційних технологій.




Мукачівська міськрада
Олег 23.12.2016 00:50 IP: 51.216.37.176
з яких це пір ремонт став розвитком вищої освіти і який це ремонт можна зробить за 950 тис. грн? підкрасить- підбілить? цирк на дроті, наче рахувать ніхто не вміє

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp