Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Іршавщині продали алкоголь 15-річному хлопцеві

3 січня 2017 р., 15:58

У кафе

Під час відпрацювання кафе, барів та розважальних закладів Іршавського району, в селі Осій правоохоронці виявили неповнолітнього із пляшкою алкогольного напою біля одного із місцевих кафе.

В ході бесіди інспектор Іршавського відділення поліції дізналась, що алкогольний напій 15-річному хлопцеві, щойно продала продавець. Після цього правоохоронці відразу завітали до кафе, де продавець у продажі алкоголю неповнолітньому зізналась.

Тв.о.начальника Іршавського відділення поліції майор Василь Зейканпрокоментував цей факт: «Дорослі повинні дотримуватись чинного законодавства і дітям, ні в якому разі не продавати алкогольні чи слабоалкогольні напої. На працівника кафе складено адміністративний протокол за частиною 2 статті 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами). Дана стаття передбачає накладення штрафу від тридцяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян».
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp