Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Одне зауваження коштувало закарпатцю життя

16 січня 2017 р., 18:42

Надто висока ціна...

Колядник може сісти за ґрати на 10 років.

Слідчі перекваліфікували кримінальне провадження з частини першої на ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України, розпочате за фактом завдання тяжких тілесних ушкоджень водію автомобіля 7 січня в Іршавському районі. На жаль, 40-річний потерпілий в минулі вихідні помер... Нагадаємо, ввечері 7 січня на вулиці с.Верхня Розтока Іршавського району сталася трагедія, спричинена алкоголем. 40-річний житель с.Мала Розтока повертався додому автомобілем із сусіднього села. 

Дорогою зустрів колядників, які йшли по проїжджій частині. Водій зупинився і зробив їм зауваження. За це один із колядників, 19-річний житель с.Горбок, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, ударив чоловіка дерев’яною палицею по голові, спричинивши йому перелом кісток черепа. У минулі вихідні потерпілий помер у лікарні. Виходячи з цього, слідчі перекваліфікували кримінальне провадження з ч.1 на ч.2 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. За рішенням Іршавського суду юнаку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.
 Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp