Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Мукачеві затримали водія напідпитку

27 січня 2017 р., 20:53

Результат аналізу алкоголю у крові - 2.06%

27 січня близько 1:10 екіпажем патрульної поліції в ході патрулювання в Мукачеві по вулиці Садовій 23 було зупинено транспортний засіб Міцубіші Л 200, за порушення ПДР. 

У ході перевірки документів у водія були виявлені ознаки алкогольного сп’яніння. Водію було запропоновано пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу "драгер". 

Результат огляду - 2.06%. У ході спілкування з водієм виявилось, що власником транспортний засіб є громадянин, який сидів на пасажирському сидінні біля водія та передав право керування своїм транспортний засіб водію в стані алкогольного сп’яніння. 

На водія винесено протокол за ч.1 ст.130 КУПАП, на власника який знаходився поряд складено протокол за ч.2 ст.130 за передачу керування транспортний засіб. Також було проведено поверхневу перевірку тз, під час якої було виявлено згорток із зеленою речовиною рослинного походження та коробку зпід сірників із чорною речовиною рослинного походження. 

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Мукачівського відділку поліції. Вбачається правопорушення Передбачене ст. 309 ККУ.
Управління патрульної поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp