Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ОБСЄ підтвердила, що танки розташовані в Авдіївці

3 лютого 2017 р., 10:31

Співробітники спеціальної моніторингової місії підтвердили наявність танків в Авдіївці.

Про це йдеться у звіті організації за 1 лютого.Спостерігачі повідомили про чотири танки Т-64 біля одного з будинків в Авдіївці, яку контролюють підрозділи ЗСУ.Напередодні про танки в Авдіївці повідомив журналіст ВВС, який опублікував відео з Авдіївки. Поруч з бойовими машинами знаходився білий автомобіль ОБСЄ.

Також спостерігачі зафіксували РСЗО БМ-21 Град, які рухалися на схід в районі населеного пункту Нетайлове на північний захід від Донецька, а також на південний схід від районного центру Волноваха.У свою чергу заступник глави СММ ОБСЄ в Україні Александр Хуг вважає, що нічні обстріли Авдіївки і Донецька є неприйнятними. Про це йдеться в повідомленні, опублікованому на сторінці місії у Тwitter."Нічні влучення в центр Донецька й Авдіївки неприйнятні. СММ перевіряє повідомлення про численні жертви серед цивільних. Зупиніть вогонь!" - йдеться в повідомленні.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp