Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Авдіївці критична ситуація з водою

1 березня 2017 р., 17:12

Води в місті залишилося на дві подачі, сепаратисти продовжують обстрілювати Донецьку фільтрувальну станцію, заявив Жебрівський.

В Авдіївці залишилося води на дві подачі через зупинку Донецької фільтрувальної станції. Про це повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у Facebook.Він також заявив, що сепаратисти продовжують обстрілювати територію навколо фільтрувальної станції."Води в резервуарах Авдіївки залишилося максимум на дві подачі в мережу. Попередні шість днів воду в місто подавали за графіком. Готуємо місто до автономного забезпечення водою. У приватному секторі розставили додатково п'ять резервуарів ємністю по кубу", - написав він.Ще шість однокубових ємностей, а також сім резервуарів для питної води надали благодійні організації.Жебрівський додав, що в школах і на інших соціальних об'єктах Авдіївки вже встановлені 34 резервуарф для питної води ємністю в один кубометр, а також відпрацьовується можливість закупівлі ще 10 резервуарів для питної води.Нагадаємо, Авдіївка залишилася без водопостачання 24 лютого після попадання снаряда в Донецьку фільтрувальну станцію.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp