Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Тука: Авдіївка сьогодні вже може бути з водою

7 червня 2017 р., 12:05

Електропостачання Донецької фільтрувальної станції повинні відновити найближчим часом.

Електропостачання Донецької фільтрувальної станції (ДФС), яка забезпечує водою мешканців Авдіївки, села Ласточкине і села Орловка Ясинуватського району, повинні відновити сьогодні. Про це повідомив заступник міністра з питань окупованих територій Георгій Тука в ефірі 112 Україна вранці в середу, 7 червня.

"Завершено роботи щодо ремонту ліній електропостачання, але, на жаль, виникли проблеми з лініями водопостачання з водопроводами. Скільки знадобиться часу на ремонт водопроводу, сказати важко, проблема не тільки в технологічних деталях, більше в режимі збереження тиші", - зазначив Тука.

Він також повідомив, що всі служби працюють скоординовано для поставки води в Авдіївку, перебоїв або додаткових проблем адміністрація не бачить, зовнішньої допомоги також не потрібно, потрібні тільки будівельні матеріали.

"Сьогодні на Кабміні, думаю, ми будемо обговорювати питання виділення додаткових ресурсів Донецької обласної адміністрації для відновлювальних робіт", - уточнив Тука.

Напередодні бригада фахівців вийшла на ремонтні роботи ЛЕП в районі Донецької фільтрувальної станції.

Як повідомлялося, 4 червня в результаті бойових дій було пошкоджено високовольтну лінію електропередач, що призвело до припинення електропостачання Донецької фільтрувальної станції.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp