Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачівець застав грабіжників на місці події

4 лютого 2017 р., 16:23

І повідомив поліцію

3 лютого екіпаж патрульних поліцейських отримав виклик на вулицю Великогірну в м. Мукачево. Прибувши на місце зустріли заявника, який повідомив, що їдучи з дружиною на дачу побачив у провулку Великогірному, в одному з будинків, особу чоловічої статі, високого зросту, середньої статури, яка викликала підозру у заявника, що вчиняється крадіжка. Помітивши заявника, особа голосно свиснула та побігла вверх по вулиці. Під'їхавши ближче, заявник побачив ще двох осіб, які втікали. 

Навпроти будинку, з якого втекли особи, він виявив деревообробний станок та електродвигун, після чого зателефонував до поліції. 

Вислухавши пояснення заявника, патрульні здійснили обхід місця події та пропатрулювали територію, в результаті чого шляхом переслідування затримали 2 осіб чоловічої статі, які підпадали під орієнтування. 

На місце викликано СОГ районного відділу поліції Мукачева. 

Забезпечено охорону місця події до прибуття СОГ. Також встановлено власника будинку, який підтвердив, що викрадені речі належать йому. 

У діях затриманих громадян вбачаються ознаки кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 185 ККУ України.
Управління патрульної поліції

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp