Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Тячівщині спіймали серійного крадія (Фото)

8 лютого 2017 р., 17:31

Чоловіка помістили в ізолятор тимчасового тримання

Вчора, 7 лютого, з різницею в півгодини до правоохоронців звернулося двоє потерпілих від крадіжок в смт. Солотвино Тячівського району. У першому випадку йшлося про крадіжку з господарського приміщення, в іншому – з магазину. Загалом потерпілим було нанесено збитку у 6,5 тисяч гривень.

Оперативники Тячівського відділу поліції оперативно встановили, що до обох крадіжок причетний один і той же чоловік. 27-річний місцевий мешканець, який уже був судимий за майновий злочин, затриманий в порядку ст. 208 КПК України та поміщений в ізолятор тимчасового тримання Хустського відділення поліції.

У чоловіка вилучили крадений велосипед, одяг, інше цінне майно та повернуто власникам. За обома фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, тобто крадіжки з проникненням.

{g}
Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років. Слідство триває, вивчається причетність підозрюваного до інших, аналогічних злочинів.
 


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp