Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про що очільник Сторожниці розмовляв з міліціонером? (ФОТО)

19 червня 2014 р., 12:24

Зустрілися, аби обговорити важливі питання, які турбують жителів Ужгородщини.

Під час зустрічі Голова сільської ради подякував керівництвурайвідділу за належну організацію роботи, та особовому складу вцілому. Зі своєї сторони правоохоронці пообіцяли надалі надаватибудь-яку допомогу та сприяти у вирішенні питань мешканців села.

Днями в селі Сторожниця, що на Ужгородщині, перший заступник начальника – начальник слідчого відділення Ужгородського райвідділу міліціїОлександр Боднарчук, зустрівся з Головою Сторожницької сільської ради Василем Сікою, з яким вони обговорили низку важливих запитань. ЗокремаГолова розповів, що проблем у селі за останні роки поменшало, хочакрадіжки з приватних будинків громадян турбують і надалі. ОлександрДмитрович запевнив, що за всіма такими фактами відкриті кримінальніпровадження та проводяться досудові розслідування – в результаті вже насьогоднішній день є певні позитивні зрушення.


Окрім цього, Сіка Василь Петрович подякував керівництву райвідділу заоперативне розкриття по гарячих слідах крадіжки, яка мала місценещодавно (з адмінбудівлі сільської ради викрали Державний ПрапорУкраїни).

Наостанок, Олександр Боднарчук звернувся до колективу сільської ради, табезпосередньо до Голови з проханням проводити роз’яснювальні бесіди згромадянами, що звертаються до сільської ради. Максимально сприяти увирішенні їхніх питань на місцях. Зі своєї ж сторони міліціонер пообіцяв сприяти у вирішенні проблем, що носять кримінальне та адміністративнеправопорушення, швидке та об’єктивне притягнення до відповідальностівинних осіб.











Ганна ДАН, Ужгородський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp