Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Поліцейські побували у гостях у школярів (Фото, Відео)

28 лютого 2017 р., 18:51

У восьмикласників Кам’яницької школи

Сьогодні, 28 лютого, навчання в стінах управління поліції дітям з Кам’яницької школи Ужгородського району провели спеціалісти ювенальної превенції, роти особливого призначення та вибухотехніки. Школярам традиційно показали музей та роботу служб поліції. Цього разу учням розповіли про безпеку кристувачів в мережі Інтернет та про загрози, які можуть містити соцмережі.

Восьмикласникам пояснили, що додавати незнайомих людей у друзі чи вступати в групи, призначення, яких до кінця не зрозуміле – небезпечно. Представник сектору ювенальної превенції ГУНП в Закарпатській області, підполковник Андрій Курта наголосив, що діти мають бути перебірливими у виборі свого дозвілля.

Крім традиційних навчань та екскурсій, працівники поліції завжди готують для маленьких відвідувачів сюрприз. Цього разу дітям запропонували уроки самозахисту від роти особливого призначення та цікаву розповідь вибухотехніків. Останні показали дітям предмети індивідуального захисту працівників поліції та розповіли правила поведінки при виявленні підозрілих предметів. З дітьми працювали інспектор роти особливого призначення Віктор Федоришин та інспектор-вибухотехнік Богдан Лях.

{g}

Детальніше - на відео

 


Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp