Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатця до насилля у сім’ї штовхало... зілля

1 березня 2017 р., 17:00

Яке ховав під матрацом

Поліцію закарпатка викликала в оселю свого брата через сімейну сварку. Жінка зазначила, що непорозуміння у родині -  регулярні, а поведінка брата, часом, дивна. Полісмени, після обшуку помешкання, знайшли там під матрацом наркотичну речовину.

На Мукачівщині поліцейські знайшли наркотики, які чоловік ховав під матрацом. За даним фактом розпочато кримінальне провадження До поліції Мукачівського району звернулася мешканка села Софія і повідомила, що її брат влаштував скандал та погрожує фізичною розправою. Слідчо-оперативна група одразу виїхала за вказаною адресою. В ході з'ясування обставин та причин сімейного конфлікту, сестра розповіла правоохоронцям, що такі скандали в їх сім’ї є постійними. Також жінка додала, що її брат іноді поводить себе дуже дивно та в кімнаті ховає в пакетиках сухе зілля. З дозволу власниці помешкання правоохоронці оглянули кімнату чоловіка та під матрацом виявили два поліетиленові пакетики з сухою подрібненою речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на наркотичну. Власник не зміг пояснити походження наркотиків. Дану речовину вилучено та направлено на експертизу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 статті 309 Кримінального кодексу Украіни, тобто незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту. Слідство триває. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp