Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Як полісмена на хабарі затримували (ВІДЕО)

4 березня 2017 р., 09:58

Отримав 55 тисяч

Зустрівся з порушником, той передав йому гроші, але втекти не вдалося. Доведеться відповідати  перед законом,- повідомляє Мукачево.нет.

Під час спецоперації старший лейтенант кримінального блоку поліції Ужгорода, з'ясувавши, що його переслідують, намагався втекти на авто, порушуючи численні ПД і навіть пішов на таран.

Як уточнюють в нацполіції, у домовлений день 31-річний старший лейтенант зустрівся із заявником, у своєму автомобілі отримав від нього 55 тисяч гривень, а потім висадив чоловіка на одній з вулиць міста. Аби переконатися, що за ним не стежать, оперативник почав маневрувати, раз за разом порушуючи правила дорожнього руху. Співробітники внутрішньої безпеки Національної поліції України змушені були перекрити рух втікачеві, щоб його затримати. Однак зупинятись хабарник не збирався, в результаті чого сталося зіткнення з транспортним засобом працівників ВБ.

Відразу після цього 31-річного старшого лейтенанта поліції піймали на місці події. Для документування ДТП було викликано патрульну поліцію, а в автомобілі втікача знайшли отримані від заявника грошові кошти, констатують в Нацполіції.

Інші деталі справи шукайте у нашому стартовому матеріалі на цю тему, а також власне на оперативному відео правоохоронців



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp