Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Інкасатор, що обікрав банк у Мукачеві, у Києві не сховався

13 березня 2017 р., 15:00

Грабіжника знайшли у столиці

Чоловіка підозрюють у викраденні великої суми грошей з "Ощадбанку". Наразі грабіжник перебуває у СІЗО. А знайшли його полісмени у Києві, і доправили в Ужгород минулої суботи.

Цю інформацію Mukachevo.net уточнили в обласному управлінні поліції, зауваживши, що дійсно чоловіка, який підозрюється у крадіжці великої суми готівки з Ощадбанку Мукачева, днями було затримано у Києві правоохоронцями, одразу після його доправили в Ужгород.

Сьогодні, злочинцю було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Саме зараз він перебуває в Ужгородському СІЗО.

За неофіційною інформацією джерел Mukachevo.net, підозрюваного інкасатора доправили на Закарпаття у суботу, після того як напередодні затримали в столиці. Підозрюваного вирахували під час того, як він спробував зняти кошти з власної картки у банкоматі. Спільно з службою безпеки банку правоохоронці вирахували підозрюваного і затримали.

Як повідомлялося раніше, слідчими поліції під час розслідування було здійснено перекваліфікацію злочину на ст.191 ККУ, - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.





Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp