Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті готуються до масштабного веломарафону

22 березня 2017 р., 13:40

Він пройде на Мукачівщині.

Коли саме? У найкращий період - коли на Закарпатті цвістимуть сакури. Назвали веломарафон - "Три замки Закарпаття".

22 та 23 квітня в Мукачівському районі відбудеться визначна подія в спортивному та туристичному житті Закарпаття та України в цілому. 

Всіх, хто не уявляє свого життя без велосипеда, - від аматорів до професіоналів - запрошують до участі у веломарафоні "Три замки Закарпаття". 

Учасники зможуть насолодитись красою краю, адже велоподія відбудеться у час цвітіння сакур, а маршрут проходитиме через три визначні місця - замок "Паланок" (Мукачево), замок Графа Шенборна (Карпати) та замок "Сент Міклош" (Чинадієво). Загальна протяжність маршруту - 70 кілометрів, підйом - 1667 метрів. 

"На всіх бажаючих прийняти участь в цьому дивовижному та масштабному івенті чекає три маршрути різного рівня складності. А також у програмі - велозмагання для дітей від 2-ох до 16-ти років. Святковий концерт, закарпатська кухня, море емоцій та фотоматеріалів буде чекати всіх учасників на фініші", - повідомляють організатори. 

На призерів веломарафону та учасників, які посядуть 4-6 місця, чекають медалі, колоритні та смачні подарунки від місцевих виробників, а на переможця - ще й можливість чудового відпочинку, за який варто позмагатись. 

Зареєструватись можна тут

За підготовкою до веломарафону слідкуйте на сторінці заходу в Фейсбук

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp