Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ледида розповів про можливисті "Карпат"

22 червня 2014 р., 13:20

Зазначив, що гравці можуть більше.

Вихід на чемпіонат Європи – це хороше досягнення для української команди. І подяку слід висловити всім: тренерському складу, гравцям, персоналу збірної. Але особливо постарався почесний президент ГК «Карпати», депутат обласної ради та відомий меценат Олександр Ледида. Саме завдяки йому збірна отримала все необхідне для підготовки до останніх ігор кваліфікації на Євро-2014. «Міністерство молоді та спорту не мало на той час коштів на організацію відбіркових ігор збірної України, – розповів він. – А треба ж було оплатити проживання, харчування та транспортування команди. Тому взяв організаційні моменти на себе – зрештою, ми мали шанс потрапити на чемпіонат Європи і втрачати його було шкода». Окрім того, О.Ледида організував підтримку вболівальників збірної у Михайлівцях. 

«Повірте, якби їх не було на трибунах, якби вони не створили ту атмосферу, то може, наші гандболістки не виграли б у австрійок», – запевнив він. За його словами, тепер слід добре підготуватися до чемпіонату Європи. «Ця команда має хороші шанси на турнірі, – зауважив О. Ледида. – Ми зі збірною Данії грали на рівних, інколи навіть перегравали їх. Тому вважаю, що в нас є шанси. Може, психологічно не готові боротися з лідерами жіночого гандболу, адже в нас багато молоді. Та якщо постараємося, покажемо хороший результат. Голов¬не – зберегти збірну та українських гандболісток. Уже зараз та ж Росія активно працює, аби «перекупити» наших кращих молодих спортсменок».

До речі, О.Ледида вже 7 років є почесним президентом ГК «Карпати» – триразового чемпіона України. А неофіційно він займається гандболом ще довше. Обіцяє його підтримувати і надалі. P.S. Коли верстався номер, стали відомі суперники України по групі на чемпіонаті Європи. Так, наші гандболістки зіграють із добре знайомою збірною Данії, а також Норвегії та Румунії. Матчі пройдуть в угорському Дебрецені.

"Закарпатська правда"

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp