Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Троє закарпатців зважилися на гріх

27 березня 2017 р., 18:41

Обіурали гараж та будинок

Поліція затримала осіб, які причетні до крадіжок в селі Кіречки та Липовець Хустського району, крадені речі буде повернуто власникам З заявами про крадіжки цінних речей в поліцію Хуста звернулися жителі сіл Кіречки та Липовець Хустського району. У першому випадку пошкодивши вікно невідомі проникли в будинок та винесли плазмовий телевізор і тюнер. 

У другому випадку викрадачі пошкодили навісний замок на дверях гаражного приміщення й привласнили автомагнітолу, електронасос і набір гайкових ключів. В обох випадках осіб, причетних до крадіжок, встановили й затримали працівники кримінальної поліції Хуста. Як встановили оперативники, хату обікрали 41-річний житель с.Іза Хустського району разом зі своїм 28-річним приятелем із смт.Буштино Тячівського району. А в чужий гараж заліз 28-річний житель с.Горінчево Хустського району. За обома фактами крадіжок із проникненням у приміщення працівники Хустської поліції відкрили кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України. Рослідування триває. Крадені речі в злочинців вилучено й після проведення необхідних слідчих дій буде повернуто власникам. 
Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp