Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Режим тиші на Донбасі: Поранені чотири бійці ЗСУ

2 квітня 2017 р., 16:39

Обстріли фіксуються по всій лінії розмежування.

Підрозділи сепаратистів порушують режим тиші на Донбасі, встановлений із 1 квітня. З початку доби зафіксовано 20 обстрілів по позиціях українських військових, у результаті чого були поранені четверо українських бійців. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

За даними військових, противник вів провокаційний вогонь уздовж всієї лінії розмежування сторін."На Донецькому напрямку вогнем із мінометів калібру 120 мм і 82 мм, а пізніше з озброєння БМП і стрілецької зброї ворог обстрілював опорні пункти поблизу Луганського. Із гранатометів різних систем противник вів обстріл захисників Верхньоторецька, а з великокаліберних кулеметів - опорні пункти в районі Авдіївки. Зі стрілецької зброї ворог відкривав вогонь у районах населених пунктів Луганське, Авдіївка та Троїцьке. Поблизу Майорського, Авдіївки і Верхньоторецька активно діяли ворожі снайпери", - заявили у штабі.На Маріупольському напрямі бойовики вели вогонь із протитанкового ракетного комплексу, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї в районі Водяного, а зі стрілецької зброї обстрілювали морських піхотинців під Широкиним і Гнутовим.

У Луганській області сепаратисти проявляли мінімальну активність, обмежившись снайперським вогнем у районі Станиці Луганської.У штабі АТО підкреслили, що українські частини у відповідь вогонь не відкривали.Однак сепаратисти самопроголошеної ДНР заявили про загибель одного свого "військового". Ще один сепаратист нібито був поранений у результаті обстрілу ЗСУ.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp