Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Штаб: ЗСУ обстріляли майже 20 разів

8 квітня 2017 р., 20:49

Українські військовослужбовці строго дотримувалися режиму тиші, запевняють у штабі.

Станом на 18:00 суботи, 8 квітня, бойовики здійснили 18 обстрілів позицій Збройних Сил України в зоні проведення антитерористичної операції. Про це йдеться на сторінці прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Незважаючи на провокації з боку ворога, українські військовослужбовці строго дотримувалися режиму тиші і вогонь у відповідь не відкривали", - йдеться в повідомленні.На Маріупольському напрямку бойовики обстрілювали Водяне з мінометів калібру 120 мм, гранатометів і стрілецької зброї, Мар'їнку - із протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, Новогригорівку - з озброєння БМП, Гнутове - із гранатометів, Широкине - зі стрілецької зброї.На Донецькому напрямку бойовики з мінометів калібру 120 мм і 82 мм і озброєння БТР обстрілювали Верхньоторецьке, із гранатометів і великокаліберних кулеметів - Авдіївку, із гранатометів - Кам'янку і Зайцеве, з великокаліберних кулеметів - Піски. У районі Пісків, Троїцького і Зайцевого позиції українських військовослужбовців обстрілювали ворожі снайпери.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp