Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Порошенко: Білорусь розширить ринок для України

26 квітня 2017 р., 21:16

Президент заявив, що також домовився про відновлення кооперації між українськими і білоруськими підприємствами.

Президент Петро Порошенко заявив, що домовився з білоруським колегою Олександром Лукашенком про розширення ринку Білорусі для українських товарів і послуг. Про це сказано на сайті президента."Ми домовилися про те, щоб розширити ринки Білорусі для українських товарів і українських послуг. Ми чекаємо білоруські підприємства в тендерах на будівництво доріг в Україні, а українські будівельники чекають тендерів на будівництво в Білорусі", - заявив Порошенко.За його словами, під час зустрічі була досягнута домовленість розробити і підписати угоди про відновлення виробничої кооперації між українськими і білоруськими підприємствами.

"Ми бачимо користь від взаємовигідної співпраці, у тому числі й від машинобудування. Ми домовилися дати доручення розробити і підписати угоди про відновлення виробничої кооперації між нашими підприємствами", - сказав Порошенко.Нагадаємо, що під час зустрічі Лукашенка і Порошенка в Білорусі український президент також заявив, що мінські домовленості є безальтернативним планом.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp