Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Виноградівському держлісфонді навчали охороні праці

29 квітня 2017 р., 15:20

На варті здоров'я лісів, їх відтворення і збереження стоїть понад 1500 чоловік

У лісових масивах ДП «Виноградівське лісове господарство» під головуванням головного з охорони праці Держлісагентства України Андрія Мусійовського відбувся розширений семінар-навчання з охорони праці та техніки безпеки. Участь у ньому взяли фахівці відповідного профілю з державних лісових господарств краю, а саме головні керівництво облуправління, інженери та провідні спеціалісти з охорони праці та цивільної оборони.

Спочатку заступник начальника Закарпатського ОУЛМГ Василь Кий поінформував про стан безпеки праці у лісгоспах Закарпатської області.

Після цього учасники перейшли до другої частини програми - проведення конкурсу - змагання вальників лісу серед працівників. У рамках семінару директор Виноградівського лісового господарства поінформував про те, яким чином в лісгоспі організовують безпечні умови праці. Він підкреслив, що в лісництвах пройшли ряд перевірок на предмет дотримання нормативних вимог у сфері охорони праці. Керівник зазначив, що недоліків у господарства немає і це засвідчує отримання міжнародного сертифікату FCS від Міжнародної наглядової ради.

{g}

У лісових масивах ДП «Виноградівське лісове господарство» в ході конкурсу основна увага зверталася на безумовне дотримання вимог техніки безпеки при звалюванні лісу, точному та комбінованому розкряжуванні. Більшість травм, лісівники, наприклад отримують під час сутичок із браконьєрами у лісі та валці. Відтак надзвичайно важливо дотримуватись усіх вимог при роботі в лісі.
Прес-служба Закарпатського ОУЛМГ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp